Lunchmeny v.17
Måndag-Fredag kl.11.30-13.30
inkl. sallad, kaffe, te & kaka
måndag
Krispig blomkål serveras med vitlöksris, sötstark dressing och rödkålssallad
tisdag
Helstekt fläskytterfilé serveras med potatisfondant, rostad tomat och svampsky
onsdag
1 MAJ STÄNGT
torsdag
Halstrad lax serveras med krämig matvete, ugnsbakad pak choi och basilikaolja
FREDAG
Kycklingschnitzel serveras med parmesan- och chilislungade pommes och vårlöksaioli
Veckans vegetariska
Steam buns med teriyaki marinerad tofu, gurksallad, rostade jordnötter och gochujang dressing
169 kr
caesarsallad 205 kr
grillad majskycklingfilé, prosciutto, pecorino, romansallad, caesardressing & krutonger
räkmacka 265 kr
räkor, rågbröd, ägg, citronmajonnäs, gurka, tomat, picklad rödlök, citron & dill
Double smashed cheeseburger 225 kr
grillad brioche, högrev, äppelrökt cheddar, tryffelmajonnäs, karameliserad lök, picklad gurka & pommes frites
Menu week 17
Monday-friday 11.30 AM-1.30 PM
incl. salad, coffee, tea & cookies
monday
Crispy cauliflower served with garliv rise, red cabbage salad, and a sweet and spicy dressing
tuesday
Roasted pork tenderloin served with potato fondant, roasted tomato and mushroom sauce
wednesday
1 MAY CLOSED
thursday
Grilled salmon served with creamy wheat berries, baked pak choi and basil oil.
friday
Chicken schnitzel served with parmesan and chili flavoured fries and spring onion aioli
vegetarian option of the week
Steam buns with teriyaki marinated tofu, cucumber salad, roasted peanuts and gochujang dressing
169 kr
caesar salad 205 kr
grilled corn fed chicken fillet, prosciutto, pecorino, caesar dressing & croutons
shrimp sandwich 265 kr
shrimps, rye bread, egg, lemon mayonnaise, cucumber, tomatoes, pickled red onion, lemon & dill
Double smashed cheeseburger 225 kr
grilled brioche, chuck, apple smoked cheddar, caramelized onion, pickled cucumber, truffle mayonnaise & pommes frites