Lunchmeny v.19
Måndag-Fredag kl.11.30-13.30
inkl. sallad, kaffe, te & kaka
måndag
Tomat- & ostbakad blomkål serveras med stekt grönsaksris och perslijedressing
tisdag
Kycklingrullader serveras med potatispuré smaksatt med rosmarin, champinjongräddsås och rårörda lingon
onsdag
Zucchinilindad kolja serveras med stekt potatis, dillyoghurt och rödbets crudité
torsdag
STÄNGT
FREDAG
STÄNGT
Veckans vegetariska
Linsbiffar serveras med rostade rotfrukter och vitlöksaioli
169 kr
caesarsallad 205 kr
grillad majskycklingfilé, prosciutto, pecorino, romansallad, caesardressing & krutonger
räkmacka 265 kr
räkor, rågbröd, ägg, citronmajonnäs, gurka, tomat, picklad rödlök, citron & dill
Double smashed cheeseburger 225 kr
grillad brioche, högrev, äppelrökt cheddar, tryffelmajonnäs, karameliserad lök, picklad gurka & pommes frites
Menu week 19
Monday-friday 11.30 AM-1.30 PM
incl. salad, coffee, tea & cookies
monday
Tomato and cheese baked cauliflower servede with vegetable rice and parsley dressing
tuesday
Chicken roulades served with potato puree flavoured with rosemary and muchroom sauce and lingonberries
wednesday
Zucchini baked haddock served with fried potatoes, dill yoghurt and beetroot crudité
thursday
CLOSED
friday
CLOSED
vegetarian option of the week
Lentil steaks served with roasted root vegetables and garlic aioli
169 kr
caesar salad 205 kr
grilled corn fed chicken fillet, prosciutto, pecorino, caesar dressing & croutons
shrimp sandwich 265 kr
shrimps, rye bread, egg, lemon mayonnaise, cucumber, tomatoes, pickled red onion, lemon & dill
Double smashed cheeseburger 225 kr
grilled brioche, chuck, apple smoked cheddar, caramelized onion, pickled cucumber, truffle mayonnaise & pommes frites