Lunchmeny v.17
Måndag-Fredag kl.11.30-13.30
inkl. sallad, kaffe, te & kaka
måndag
Tortellini med tomat och örter i krämig ostsås, broccoli och spenat
tisdag
Stekt röding serveras med blomkålskräm, citruslök och brunt ingefära- och sojasmör
onsdag
Högrevstek med örter och vitlök serveras med rotfrukter och salladssås
torsdag
Piccata på kalvytterfilé serveras med ugnsrostad potatis, grönsaker och paloisesås
FREDAG
Parmalindad kycklinglårfilé serveras med rostad potatis och gorgonzolasås
Veckans vegetariska
Rostade hasselbacksmorötter serveras med smörbönsallad och tahiniyoghurt
169 kr
caesarsallad 205 kr
grillad majskycklingfilé, prosciutto, pecorino, romansallad, caesardressing & krutonger
räkmacka 265 kr
räkor, rågbröd, ägg, citronmajonnäs, gurka, tomat, picklad rödlök, citron & dill
Double smashed cheeseburger 225 kr
grillad brioche, högrev, äppelrökt cheddar, tryffelmajonnäs, karameliserad lök, picklad gurka & pommes frites
Menu week 17
Monday-friday 11.30 AM-1.30 PM
incl. salad, coffee, tea & cookies
monday
Tortellini with tomato and herbs in a cream cheese sauce, broccoli and spinach
tuesday
Fried char served with cauliflower cream, citrus onions and browned ginger and soy butter
wednesday
Chuck steak with herbs and garlic served with root vegetables and a cold sauce
thursday
Veal piccata served with ovenbaked potatoes, vegetables and paloise sauce
friday
Chicken tight with parma served with roasted potatoes and gorgonzola sauce
vegetarian option of the week
Roasted hasselbacks carrots served with butter bean and tahini yoghurt
169 kr
caesar salad 205 kr
grilled corn fed chicken fillet, prosciutto, pecorino, caesar dressing & croutons
shrimp sandwich 265 kr
shrimps, rye bread, egg, lemon mayonnaise, cucumber, tomatoes, pickled red onion, lemon & dill
Double smashed cheeseburger 225 kr
grilled brioche, chuck, apple smoked cheddar, caramelized onion, pickled cucumber, truffle mayonnaise & pommes frites